Panouri publicitare pe Autostrada A1 (segmentul Bucuresti Pitesti)

campanii outdoor pe panouri publicitare format unipol (unipole signs)

Campaniile outdoor cu expunere pe panourile publicitare de pe autostrada A1 beneficaza de cateva avantaje importante.
 

Audienta ridicata

Audienta panourilor publicitare de pe autostrada Bucuresti Pitesti este determinata de cele peste 50.000 de vehicule / zi (Media zilnica Anuala).
Vezi un exemplu de filmare pentru estimarea traficului pentru A1 >>
 

Segmentare eficienta

Numarul mare de vizualizari ale panourilor publicitare de pe A1 are in acelasi timp o segmentare specifica. Varsetele persoanelor care tranziteaza o autostrada sunt cuprinse in jurul valorilor de 25 - 55 de ani. Din cele peste 50.000 de persoane care vad zilnic panourile publicitare de pe autostrada, majoritatea se incadreza in segmentul de populatie activa, posesor de carnet de conducere si de cele mai multe ori posesor de masina, cu putere de cumparare peste medie. Autostrada Bucuresti Pitesti este principala legatura dintre Bucuresti si vestul tarii si mai departe legatura cu punctele de iesire din Romania spre Europa.
 

Rata buna de refresh

Duplicatele (la nivel de audienta) obtinute de un unipol de pe autostrada A1 sunt mai putine decat cele ale panourilor publicitare din interiorul oraselor. Acest lucru este generat de faptul ca autostrada este o ruta comuna pentru rezidenti ai diferitelor cartiere din Bucuresti sau Ilfov.
panouri publicitare autostrada A1
Panourile publicitare de pe autostrada Bucuresti Pitesti sunt eficiente pentru campaniile de comunicare B2B sau care se adreseaza persoanelor active (atat cele rezidente in Bucuresti, cat si cele care sunt rezidente in vestul Romaniei dar au legaturi de afaceri cu zona Ilfov).

Panouri publicitare pe autostrada Bucuresti Pitesti Sibiu Deva
Panou publicitar pe autostrada A1
Panou publicitar campanie Gorenje pe autostrada Bucuresti Pitesti

Costurile unei campanii outdoor media

01

Productia publicitara (bannere)
Include printul afiselor (frontlit coated sau autocolant), finisajul necesar (lipituri, capse de prindere, rigidizari). O parte din costul afiselor este nivelul de garantare in cazul conditiilor meteo extreme intalnite pe autostrazi sau DN-uri.

02

Serviciile de motaj (decorare)
include: transportul bannerelor pana la panourl publicitar de pe autoastrada, manopera alpinistilor si neutralizarea afiselor la final de cmapanie (serviciile de neutralizare).

03

Inchirierea panourilor publicitare de pe autostrada
Locatiile outdoor de pe autostrada au costuri de inchiriere diferite in functie de dimensiunea unipolurilor, segmentul de autostrada, durata campaniei, perioada anului, regimul de inchiriere (fix / floating).

Tronsoane de autostrada cu unipoluri Wizard