Panouri publicitare pe autostrada (unipoluri)

publicitate outdoor principalele autostrazi din Romania

Cele mai circulate segmente de drum din Romania sunt: Autostrada A1 Bucuresti Pitesti), DN1 (Bucuresti Ploiesti Brasov), A2 Autostrada Soarelui (Bucuresti Constanta) in perioada verii. Autostrada A1 ai DN1 au fiecare valori de peste 50.000 de vehicule / zi (Media zilnica Anuala).   Vezi un exemplu de filmare pentru estimarea traficului pentru autostrada A1 >>

Panouri publicitare pe autostrada A1
Panourile publicitare de pe autostrada Bucuresti Pitesti (A1) sunt eficiente pentru campaniile de comunicare B2B sau care se adreseaza persoanelor active (atat cele rezidente in Bucuresti, cat si cele care sunt rezidente in vestul Romaniei dar au legaturi de afaceri cu zona Ilfov). Autostrada Bucuresti Pitesti inregistreaza un trafic constant si ridicat in toata perioada anului.
panouri publicitare Autostrada Soarelui
Panouri publicitare pe autostrada A2 (Autostrada Soarelui). Unipoluri standard si constructii speciale. Inchiriaza locatii publicitare pentru sezonul 2019. Spre deosebire de restul locatiiloe din reteaua outdoor Wizard Media, panourile publicitare de pe Autostrada A2 au un regim special de inchiriere. Majoritatea rezervarilor pentru campaniile OOH sunt facute cu cateva luni in avans.
panouri publicitare Autostrada A3 Bucuresti Ploiesti
Panouri publicitare autostrada A3 (segmentul Bucuresti Ploiesti). Legatura intre zona Pipera, Centura Bucuresti (Voluntari) si Centura Ploiesti
 
Panouri publicitare pe autostrada A1
Panouri publicitare pe autostrada A4 (centura ocolitoare a orasului Constanta)
Panouri publicitare pe autostrada A1 Deva Sibiu
Primele panouri publicitare pe care le-am construit pe autostrada dintre Deva Sibiu (A1) au fost format unipol special 2 x 14x14m. Formatul suporta atat afise de 14x4m cat si afise 14m latime si 14m inaltime.

Segmente de autostrada pe care puteti inchiria panouri publicitare