Panouri publicitare pe Valea Prahovei

pe traseul Bucuresti DN1/A3 Ploiesti Sinaia Predeal Brasov


publicitate outdoor media pe DN1 Valea Prahovei Cele mai utilizate doua rute din Romania sunt Valea Prahovei (DN1 Bucuresti Sinaia Brasov) si Autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti), cu valori de trafic cuprinse intre 40.000 si 50.000 de vehicule / zi.
 
Unipol 14x4 in campanie Velux - DN1 Paulesti (Valea Prahovei) Client: Velux Campanie permanenta pe panou publicitar format unipol 14x4m in zona DN1 Ploiesti - Campina
 
Panouri publicitare in campanie Cristim: Salam Sasesc Campanie outdoor media, client Cris-Tim, expunere pe DN1, in zona Paralela 45 (Ploiesti Predeal Brasov). Unipol 14x4m.
 
Panouri publicitare in campanie Cristim: Salam Gostat Client: Cris Tim, Campanie 2016: Salam Gostat, Locatie 14x9m Valea Prahovei - DN1 zona Campina Breaza Cornu de Jos
 

Despre campaniile outdoor media cu expunere pe Valea Prahovei

Ruta Bucuresti - Valea Prahovei (cu optiunile DN1 si A3) include mai multe tipuri de trafic pe care o campanie OOH le poate viza:

Expunerea pe panourile publicitare de pe DN1 cateva segmente importante:

Panourile publicitare aflate in drumul spre Aeroport

Zona are un regim special de trafic si a generat o aglomeratie vizuala ridicata. Campaniile care vizeaza acest segment au nevoie de o abordare speciala pentru ca mesajele sa nu devina invizibile datorita concurentei din imediata apropiere.

Segmentul Bucuresti - Ploiesti

Ruta Bucuresti - DN1 - Ploiesti este practic prelungirea Bucurestiului spre Nord si are un trafic maxim in zona Otopeni - Corbeanca - Balotesti - Snagov - Izvorani. Portiunea de autoastrada (A3) preia doar o parte din trafic datorita inconvenientului dat de lungimea mult mai mare a traseului. Panourile de pe A3 au insa avantajul unei expuneri fara concurenta vizuala ridicata.

Segmentul Ploiesti - Campina/Breaza/Cornu/Comarnic

Zona include primele localitati de pe Valea Prahovei preferate pentru casele de vacanta. Segmentul este si o trecere obligatorie pentru cei care pleaca din Bucuresti si au ca destinatie zona montana (Bucegi).

DN1 Comarnic - Brasov (zona de munte)

Aici sunt statiunile montane (Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Timisu de Sus, Brasov) cu ramificatia spre Bran - Moeciu. Este si segmentul de DN1 cu capacitate redusa din punctul de vedere al traficului. Aici se produc si cele mai multe blocaje de trafic.