Panouri publicitare pe Valea Prahovei

pe traseul Bucuresti DN1/A3 Ploiesti Sinaia Predeal Brasov


publicitate outdoor media pe DN1 Valea Prahovei Cele mai utilizate doua rute din Romania sunt Valea Prahovei (DN1 Bucuresti Sinaia Brasov) si Autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti), cu valori de trafic cuprinse intre 40.000 si 50.000 de vehicule / zi.
 
Unipol 14x4 in campanie Velux - DN1 Paulesti (Valea Prahovei) Client: Velux Campanie permanenta pe panou publicitar format unipol 14x4m in zona DN1 Ploiesti - Campina
 
Panouri publicitare in campanie Cristim: Salam Sasesc Campanie outdoor media, client Cris-Tim, expunere pe DN1, in zona Paralela 45 (Ploiesti Predeal Brasov). Unipol 14x4m.
 
Panouri publicitare in campanie Cristim: Salam Gostat Client: Cris Tim, Campanie 2016: Salam Gostat, Locatie 14x9m Valea Prahovei - DN1 zona Campina Breaza Cornu de Jos
 

Despre campaniile outdoor media cu expunere pe Valea Prahovei

Ruta Bucuresti - Valea Prahovei (cu optiunile DN1 si A3) include mai multe tipuri de trafic pe care o campanie OOH le poate viza:

Expunerea pe panourile publicitare de pe DN1 cateva segmente importante:

Panourile publicitare aflate in drumul spre Aeroport

Zona are un regim special de trafic si a generat o aglomeratie vizuala ridicata. Campaniile care vizeaza acest segment au nevoie de o abordare speciala pentru ca mesajele sa nu devina invizibile datorita concurentei din imediata apropiere.

Segmentul Bucuresti - Ploiesti

Ruta Bucuresti - DN1 - Ploiesti este practic prelungirea Bucurestiului spre Nord si are un trafic maxim in zona Otopeni - Corbeanca - Balotesti - Snagov - Izvorani. Portiunea de autoastrada (A3) preia doar o parte din trafic datorita inconvenientului dat de lungimea mult mai mare a traseului. Panourile de pe A3 au insa avantajul unei expuneri fara concurenta vizuala ridicata.

Segmentul Ploiesti - Campina/Breaza/Cornu/Comarnic

Zona include primele localitati de pe Valea Prahovei preferate pentru casele de vacanta. Segmentul este si o trecere obligatorie pentru cei care pleaca din Bucuresti si au ca destinatie zona montana (Bucegi).

DN1 Comarnic - Brasov (zona de munte)

Aici sunt statiunile montane (Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Timisu de Sus, Brasov) cu ramificatia spre Bran - Moeciu. Este si segmentul de DN1 cu capacitate redusa din punctul de vedere al traficului. Aici se produc si cele mai multe blocaje de trafic.

 

 

Formular de contact

formular de contact v01 ro
Acest formular de contact este o alternativa la mesajele e-mail si nu este conectat la o baza de date. Informatiile furnizate de dumneavoastra in formular ne sunt furnizate pe e-mail si au ca scop stabilirea unui contact direct. Puteti oricand sa ne contactati prin clientul dumneavaostra de e-mail sau telefon pentru a afla detalii despre serviciile noastre.

 


12 no t: 0