021 320 55 51

Exemple de campanii outdoor media din domeniul medical

publicitate outdoor: campanii pentru servicii medicale si suplimente alimentare


Spatiile publicitare de tip unipol au devenit, in diferite campanii, suportul unor proiecte publicitare din domeniul medical, serviciile incluse in aceasta categorie fiind variate si avand ca public-tinta categorii de persoane cu nevoi diferite - de la cele de baza (analize medicale si ingrijire dentara), pana la cei cu nevoi deosebite (implant foliculi).

Clinica Sante, campanie OOH Client: Clinica Sante. Campanie de awareness si imagine, 2020.
 
Clinica Sante campanie outdoor Client: Clinica Sante, campanie 2020.
 
Acibadem, campanie OOH Client: Acibadem Healthcare Group (institutie de asistenta medicala de prima importanta din Turcia). Campanie de awarness si imagine.
 
Campanie de promovare servicii Clinica Sante Client: Clinica Sante, Campanie 2017 promovare a serviciilor de analize medicale. Unipol 14x4m cu expunere pe DN1 (segmentul Bucuresti Ploiesti)
 
Campanie de promovare servicii DentalMed Client: Dentalmed, campanie permanenta: campanie de imagine + promovarea serviciilor de stomatoligie pentru copii
 
Campanie de promovare a serviciilor Medlife Client: Medlife. Campanie de imaging. Locatie special aunipol (14x14m) pe Autostrada Soarelui, zona Fetesti. Statia de taxare.
 

Diferite de necesitatile primare privind sanatatea, dar care se incadreaza in acelasi domeniu - cel medical- sunt capaniile pentru Clinica Dr. Felix ( 2016), care promoveaza implantul de par dar si pentru Herbalife ( 2016) – suplimente alimentare de calitate, reconandate pentru un stil de viata sanatos.

Campanie de promovare produse Herbalife Campanie Herbalife 2014 - suplimente nutritve
 
Campanie de promovare servicii Clinica Dr. Felix Campanie Dr. Felix, Campanie 2015. Agentie: Universal Solution