Panou publicitar pe ruta Bucuresti - A3 - Ploiesti

Unipole sign 14x14m double sided. A3, Km 35 + 500m. Click pentru harta locatiei >>


Panou publicitar pe Autostrada A3 (Bucuresti Ploiesti)

Una din cele mai vizibile locatii publicitare este L1083 aflata pe Autostrada A3 (segmentul Bucuresti - Ploiesti). Acest segment de autostrada ofera valori de trafic mai mici fata de ruta Bucuresti Otopeni DN1 Snagov Ploiesti. Autostrada A3 ofera in schimb un impact bun prin lipsa concurentei vizuale.

Pentru mai multe informatii despre panourile noastre publicitare de pe Autostrada Bucuresti Ploiesti, puteti folosi formularul de contact rapid de mai josDaca sunteti interesat de publicitate outdoor cu expunere pe acest segment premium, puteti include un panou de mari dimensiuni, intr-o zona degajata, fara concurenta vizuala. Ne puteti contacta pentru verificarea disponibilitatii unipolului in perioada campaniei outdoor pe care o programati.
 
Unipol 14x14m Autostrada A3 Bucuresti Ploiesti
 

3 elemente specifice publicitatii outdoor

01

Publicitatea outdoor are un impact puternic
Costurile campaniilor OOH nu sunt cele mai mici. Publicitatea outdoor ofera in schimb o pozitionare remarcabila la nivel de imagine, mai ales cand grafica este adaptata corect la context.

02

Trafic = Audienta
Traficul ridicat de peste 40.000 de masini / zi inregistrat pe principalele drumuri nationale su autostrazi ofera un randament ridicat campaniilor de publicitate outdoor cu expunere pe unipoluri.

03

Coordonare OOH + Online
Mesajele publicitare outdoor permit o buna coordonare cu campaniile publicitare online (keywords on billboards). Unipolurile 14x4 sunt un foarte bun format pentru expunerea cuvintelor cheie generatoare de conversii.