Inchiriere de unipoluri la intrarea in Arad


Unipol 8x3m pe DN7
Mesajul publicitar se va vedea imprimat pe partea dreapta a drumului DN1, pe sensul de mers de la Deva catre Arad (Fata 1)

 

Locatie L0001 DN7 segment Arad-Deva

Repere locatie: Unipolul este localizat pe DN7, in partea stanga a sensului de mers de la Deva catre Arad. Panoul publicitar se afla pozitionat la sensul giratoriu, in apropiere de benzinaria MOL, in proximitatea magazinelor Selgros si Service Mercedez-Benz, vis-à-vis de Service Manolo Truck, in apropiere de zona industriala via DN7/E68 pe ruta catre vama Nadlac (granita cu Ungaria).

Mesajul publicitar se imprima pe doua bannere de 8x3 m (frontlit coated) de cate 24mp (total 48 mp). Materialul folosit in printul afiselor este PVC (sau poliplan) ce contine insertii din fibra si care este recomandat in campaniile de tipul OOH.

Audienta campaniilor publicitare cu expunere pe DN-uri si autostrazi este data de valorile de trafic inregistrate pe respectivele segmente de drum.

Campaniile publicitare de tipul outdoor presupun adaptarea graficii la formatul panoului publicitar. Pentru mai multe detalii privind disponibilitatea panourilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.Unipol 8x3m DN7
Mesajul publicitar se va vedea pe partea stanga a drumului DN1, pe sensul de mers de la Arad catre Deva (Fata 2)


 

 
12 no t: 0