Inchiriere de unipoluri pe DN7(E68) Arad spre Deva


Unipol 14x4m pe DN7
Mesajul publicitar se va vedea amplasat pe partea dreapta a drumului, pe sensul de mers de la Deva catre Arad (Fata 1)
 

Locatie L0002 DN7 segment Arad-Deva

Repere locatie: Unipolul este localizat pe DN7, in partea dreapta a sensului de mers de la Arad catre Deva. Panoul publicitar este amplasat in apropiere de benzinaria MOL si de magazinul Selgros (aprox.200m), pe ruta catre vama Nadlac (granita cu Ungaria).

Mesajul publicitar se va imprima pe doua bannere cu dimensiunea de 14x4 m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit si recomandat in printul destinat campaniilor outdoor este PVC (sau poliplan), cu insertii din fibra si mai rezistent decat alte materiale. Audienta campaniilor publicitare cu expunere pe DN-uri si autostrazi este data de valorile de trafic inregistrate pe respectivele segmente de drum.

Panourile publicitare destinate campaniilor OOH se bucura de o vizibilitate mai mare atunci cand grafica este adaptata la dimensiunile unipolulului dar si la regimul de campanie pentru care se opteaza (regim fix, sau regim floating). Pentru mai multe detalii privind disponibilitatea panourilor din reteaua Wizard Media dar si despre regimul de expunere outdoor, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m DN7
Mesajul publicitar se va vedea imprimat pe partea stanga a drumului, pe sensul de mers de la Arad catre Deva (Fata 2)


 

 
12 no t: 0