Panouri publicitare pe DN1 Otopeni


Unipol 14x4m Bucuresti - Ploiesti
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta a drumului DN1 (E60), pe sensul de mers de la Ploiesti catre Bucuresti (Fata 1)
 

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4 m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Imprimarea bannerelor pe material PVC (poliplan) asigura o durabilitate mai mare.

Cod locatie L0007 DN1

Repere locatie: Locatia se afla pe DN1 (Calea Bucurestilor), Otopeni, in apropiere de benzinaria MOL, in proximitatea showroom-ului Forza Rossa, la aproximativ 600m de Waterpark si la 200m de benzinaria Rompetrol.

Amplasat pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale (peste 40.000 de masini pe zi), in Otopeni, panoul publicitar va fi vazut de soferii care folsesc segmentul cuprins intre Bucuresti si Ploiesti.


Unipolul este vazut de catre soferii care circula intre:

Grafica unei campanii de tipul outdoor tine seama in special de formatul suportului unipol pentru care este adaptata. Aceasta adaptare presupue simplificarea elementelor grafice care sa fie cat mai mari si deci mai vizibile de la distanta, mesajul-text al campaniei sa fie unul clar si simplu, iar elementul de branding sa fie de asemenea vizibil. Dimensiunile panourilor din reteaua Wizard Media sunt standard: 8x3m, 14x4m (cele mai recomandate pentru campaniile a caror grafica include mesaj-text), 14x9m, 14x14m.

Pentru mai multe detalii privind campaniile outdoor dar si disponibilitatea unipolilor ofertabili din reteaua noastra, va rugam sa ne contactati.
Unipol 14x4m Ploiesti - Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga a drumului DN1 (E60), pe sensul de mers de la Bucuresti catre Ploiesti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0007 pe harta Google 

 
12 no t: 0