Panouri publicitare pe principalele DN-uri


Unipol 14x4m Ploiesti - Bucuresti
Fotografie de pe sensul Ploiesti > Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta DN1 (E60) (Fata 1)
 

Repere locatie:Unipolul este situat pe DN1, in Otopeni, pe Calea Bucurestilor, in apropiere de Primaria Otopeni si de pasarela, la aproximativ 500m de benzinaria Lukoil, spre Bucuresti.

Aflat in Otopeni, panoul publicitar se bucura de o zona mare de vizibilitate, facand astfel facila afisarea cu succes a campaniilor in care este implicat.Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 14x9m, 14x14m,8x3m backlit special 15x10m, spectacular 30x30m

Cod locatie L0009 DN1


 

Mesajul publicitar se imprima pe doua bannere de 14x4 m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Audienta campaniilor publicitare cu expunere pe DN-uri si autostrazi este data de valorile de trafic inregistrate pe respectivele segmente de drum.

Landmarks: This unipole is located on DN1, in the city of Otopeni, in the proximity of Otopeni City Hall and the bridge, at approximatively 500m from Lokoil gas station, on the way to Bucharest.

Placed in Otopeni, the unipole has a wide range of visibility, which makes it most successful for the displayed campaigns.Unipol 14x4m Bucuresti - Ploiesti
Fotografie de pe sensul Bucuresti > Ploiesti
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga DN1 (E60) (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0009 pe harta Google
Publicitate outdoor. Campanie Limagrain Fotografie de monitorizare din campania outdoor media - Limagrain 2016
 
 

Citeste mai mult despre adaptarea graficii pe unipoluri sau ne poti contacta direct pentru detalii (costuri de inchiriere, bugetare, disponibilitate si rezervari, oferte speciale).

 
 

 

 
12 no t: 0