Panouri publicitare in apropiere de Centura Bucuresti


Unipol 14x4m Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta a autostrazii A2, pe sensul de mers de la Constanta spre Bucuresti (Fata 1)
 

Repere locatie: Unipolul se afla in Bucuresti, la intrarea pe autostrada A2, la aprox. 600m de benzinaria MOL , in apropiere de Arabesque, la 900 m de Decathlon, Auchan si Metro, la aproximativ 2km de Centura Bucuresti, in dreptul satului Catelu.

Cod locatie L0360 A2

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 24mp (total 48 mp). Printul digital se face pe material PVC (sau poliplan) cu insertii din fibra, de o rezistenta sporita. Afisele produse de noi au o garantie de pana la 12 luni.

Dintre campaniile OOH, se fac cele mai remarcate cele care profita cat mai mult de formatul billboard-ului ales si care reusesc sa isi adapteze grafica la acesta. O grafica "adaptata" la expunerea outdoor prezinta cateva caracteristici care sporesc vizibilitatea mesajului, precum concizia acestuia, elemente grafice mari, lizibile de la o distanta cat mai mare, contrast puternic al culorilor alese sau chiar vizual monocrom. Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 8x3m, 14x9m, 14x14m, backlit special 15x10m, spectacular 30x30m

Costurile inchirierii unui suport de tip unipol variaza in functie de dimensiunile acestuia.

Pentru mai multe detalii privind campaniile OOH si disponibilitatea unipolilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga a autostrazii A2 pe sensul de mers de la Bucuresti spre Constanta(Fata 2)
 
Unipol 14x4m in campanie Greenfield
Imagine a panoului publicitar in campanie Greenfield, 2017
Pozitionarea locatiei L0360 pe harta Google 

 
12 no t: 0