Panouri publicitare pe A2, in apropiere de Centura Bucuresti


Unipol 14x4m Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta a autostrazii A2, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Constanta (Fata 1)
 

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe A2, pe primul Km de autostrada dupa Centura Bucuresti, langa sediu Iveco, in apropiere de satul Manolache, la aprox. 4km de Jumbo, Auchan, Jysk, Decathlon Pallady. Acest unipol este vizibil cu precadere celor interesati de segmentul cuprins intre iesirea / intrarea din Bucuresti si Fundulea.

Cod locatie L0405 DN6

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Printul afiselor se realizeaza pe material PVC (poliplan) cu insertii din fibra, rezistent la intemperii.


Campaniile publicitare de tipul OOH au un randament mai bun atunci cand se bazeaza pe o grafica adaptata dimensiunilor suportului publicitar. Aceasta adaptare include simplificarea elementelor grafice continute, al texutlui, dar si ajustarea culorilor astfel incat vizualul sa fie compus din culori contrastante si mesaj lizibil, ce poate fii cu usurinta vazut de la o distanta mai mare. Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 8x3m, 14x9m, 14x14m, backlit special 15x10m, spectacular 30x30m

Pentru mai multe informatii privind campaniile de tipul outdoor dar si disponibilitatea unipolilor din reteaua noastra, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga a autostrazii A2, pe sensul de mers de la Constanta catre Bucuresti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0405 pe harta Google 

 
12 no t: 1