Panouri publicitare pe DN11 (E574)


Unipol 14x4m Brasov - Sf. Gheorghe/Bacau
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga DN11 (Fata 1)
 

Repere locatie: Locatia se afla amplasata in Brasov (localitatea Harman), spre Sf. Gheorghe, Bacau, la 3.25km de Centura Brasov, la o distanta de 4km pana la benzinaria Petrom la intrarea in Brasov, la aprox 1km de bifurcatia cu DN10 catre Buzau.

Unipolul este vizibil atat celor ce tranziteaza segmentul Brasov - Sf. Gheorghe / Bacau cat si celor interesati de segmentul Buzau - Brasov.

Locatie L0478 pe DN11 (E574), Brasov - Sf. Gheorghe/Bacau

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Afisele de poductie Wizard Media au o garantie de pana la 12 luni.

Elementul vizual al unei campanii s-a dovedit in timp de o eficienta mai mare atunci cand s-a tinut cont de cateva reguli precum simplitatea si concizia mesajului, contrastul culorilor. Un vizual cat mai simplu, cu un mesaj scurt si clar, atrage atentia si devine mai vizibil pe o distanta mai mare pentru cei aflati in trecere pe segmentul de drum unde se afla amplasat suportul de tip unipol.

Costul campaniei OOH variaza si in functie de dimensiunea suportului pentru care se opteaza.

Pentru mai multe detalii privind domeniul OOH precum si disponibilitatea unipolilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Brasov - Sf. Gheorghe/Bacau
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta DN11 (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0478 pe harta Google 

 
12 no t: 0