Panouri publicitare intre Brasov si Targu Mures


Unipol 14x4m Brasov - Targu Mures
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta a drumului DN13, pe sensul de mers de la Brasov catre Targu Mures (Fata 1)
 

Cod locatie L0519 DN13

Repere locatie: Unipolul este amplasat in Brasov, la iesirea spre Targu Mures, la o distanta de aprox. 900m pana la Scania la aprox. 1km de benzinaria MOL, spre Centura Brasov, 1.18km pana la intersectia cu Centura Brasov, aprox. 6km pana la fabrica de mezeluri Reinert si fabrica de lapte Olympus spre Sighisoara.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit pentru imprimare este PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, rezistente la expunerea de tipul outdoor.


Vizibilitatea unei campanii OOH este rezultatul mai multor factori, precum perioada de expunere sau adaptarea graficii la formatul de tip unipol. Pentru o grafica ce se doreste a fi eficienta intr-o astfel de campanie, trebuiesc avute in vedere cateva elemente ce includ simplitatea designului si a mesajului, contrastul culorilor.

Dintre dimensiunile disponibile in reteaua noastra cu acoperire nationala, cel mai des intalnit si cel mai potrivit pentru campaniile publicitare ce includ text este formatul 14x4m. Costurile inchirierii unui suport de tip unipol variaza in functie de dimensiunile acestuia.

Pentru mai multe detalii privind campaniile outdoor dar si disponibilitatea unipolurilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Brasov - Targu Mures
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga a drumului DN13, pe sensul de mers de la Targu Mures catre Brasov (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0519 pe harta Google 

 
12 no t: 0