OOH pe ruta Bucuresti - Pitesti

Unipol 14x4m Bucuresti
Masinile ce tranziteaza auostrada A1 pe sensul Bucuresti - Pitesti vor vedea mesajul publicitar pe partea dreapta a drumului (Fata 1)
 

Cod locatie L0562 pe A1, Bucuresti

Locatia se afla amplasata pe A1, in dreptul satului Palanca, la o distanta aproximativa de 4km de Bolintin Vale, pe prima portiune de autostrada, 20 Km distanta fata de Centura Bucuresti. Cele mai apropiate puncte de reper sunt reprezentate de benzinaria Lukoil, la 1.39 km distanta de unipol spre Bucuresti, si benzinaria Petrom spre Pitesti, aflata la o distanta de aprox. 4km de suportul unipol.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere cu dimensiunea de 14x4m, frontlit coated, material recomandat printurilor de mari dimensiuni, de cate 56mp (total 112 mp), dimensiuni preferate pentru expunere outdoor pe principalele autostrazi nationale, datorita eficacitatii in reprezentarea mesajului publicitar.

Unipol 14x4m Bucuresti
Mesajul publicitar va fi vizibil in partea stanga a drumului, pe sensul de mers de la Pitesti catre Bucuresti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0562 pe harta Google
Unipol aflat in campanie Tondach, 2017
Imagine a panoului publicitar vazut din sensul de mers de la Bucuresti catre Pitesti, in campanie pentru clientul OLX (2018)
 

Eficacitatea campaniilor de tipul outdoor este influentata de cateva elemente ce ar trebui luate in considerare in momentul demararii unei campanii de tipul outdoor. 

 
12 no t: 0