Panouri publicitare (unipoluri) pe autostrada A2


Unipol 14x4m Seinoiu
Masinile care circula pe autostrada pe sensul Bucuresti > Constanta vor vedea unipolul L0614 in dreapta, cu mesajul publicitar imprimat pe F1. Dupa unipolul L0614 urmeaza benzinaria OMV (Autostrada Soarelui, Km 49)

Cod locatie L0614

Panourile publicitare montate pe autostrada A2 au un varf de cereri in perioada sezonului estival pentru campanii specifice (bauturi racoritoare, inghetata, cafea, bauturi energizante) dar si pentru campanii permanente care urmaresc adresarea catre persoanele care circula frecvent in zona de Sud Est a tarii (Constanta, Mangalia, Tulcea, Galati, Braila, Slobozia, Urziceni, Calarasi.

Expunerea publicitara outdoor pe autostrazi si drumuri nationale unde viteza de deplasare a masinilor este mare ofera beneficiul unui flux ridicat de masini (audiente care depasesc pe anumite segmente valori de 40.000 de vehicule / zi). Pentru ca mesajul publicitar sa fie insa usor de citit este nevoie de o buna adaptare a acestuia la regimul de expunere.

Din acest motiv, dimensiunile recomandate pentru panourile publicitare de pe autostrada sunt de peste 56 mp (unipol 14x4m).


panou publicitar unipol 14x4m Autostrada A2 km 40
Pe sensul de mers pe autostrada A2 spre Bucuresti, unipolul se va vedea pe partea stanga a masinilor. Dupa unipol, la 5.9 km (aprox 3 min) urmeaza iesire spre Fundulea
 
Pozitionarea locatiei L0614 pe harta Google

Locatia se afla amplasata pe Autostrada Soarelui, langa satul Senoiu, la aprox. 9 km pana la benzinaria OMV (de la Km 49).

Segmentele de autostrada

Exemple de unipoluri montate pe autostrada