Panouri publicitare A2, in apropiere de Centura Bucuresti


Unipol 14x4m Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga A2 (Fata 1)
 

Repere locatie: Locatia se afla amplasata pe A2, al treilea km de autostrada dupa Centura Bucuresti, in dreptul satului Caldararu.

Amplasat la intrarea / iesirea din Bucuresti, unipolul este vizibil cu precadere pentru cei aflati in tranzit pe segmentul de autostrada cuprins intre Bucuresti si Fundulea.

Cod locatie L0625 pe A2 Bucuresti

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Pentru imprimarea bannerelor se foloseste PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, de o rezistenta mai mare la intemperii.


Campaniile OOH au o eficienta mai mare atunci cand implica o grafica adaptata la dimensiunile unipolului. O grafica adaptata acestui tip de suport unipol este in primul rand caracterizata de simplitatea elementelor grafice distincte, de mari dimensiuni dar si a textului concis si culorilor contrastante, care sa capteze atentia celor aflati in tranzit si care sa fie vizibile de la distante mai mari.

Pentru succesul campaniilor outdoor, planificarea graficii are o importanta tot atat de mare ca si planificarea intregii campanii.

Pentru mai multe detalii privind desfasurarea campaniilor outdoor dar si disponibilitatea unipolilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta A2 (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0625 pe harta Google 

 
12 no t: 0