Panouri publicitare pe ruta Arad - Timisoara


Unipol 14x4m Arad - Timisoara
Mesajul publicitar se va vedea pe partea stanga a drumului DN69, pe sensul de mers de la Arad la Timisoara (Fata 1)
 

Cod locatie L0721 DN69

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe segmentul Arad - Timisoara, pe drumul DN69, in dreptul comunei Sagu, prima localitate de la Arad catre Timisoara, la aprox. 6 km de sensul giratoriu ce face legatura cu autostrada A1 ( portiunea Nadlac-Arad-Lugoj ) la 1km de Primaria Sagu, 6km pana la benzinaria Petrom, la intrarea in Vinga.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit si recomandat in astfel de campanii este PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, acest tip de material asigurand o rezistenta mai mare a afiselor.


Panourile publicitare din reteaua cu Wizard Media sunt destinate publicitatii outdoor in afara oraselor, pe principalele drumuri si autostrazi nationale, la intrarile si iesirile din marile orase, avand astfel dimensiuni mari. Avand in vedere dimensiunea panourilor, grafica trebuie adaptata la suportul de tip unipol, astfel incat mesajul imprimat sa fie concis iar vizualul unipolului sa fie unul cat mai simplist si lizibil de la distante mari.

Pentru mai multe detalii privind disponibilitatea unipolurilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Arad - Timisoara
Mesajul publicitar se va vedea pe partea dreapta a drumului DN69, pe sensul de mers de la Timisoara la Arad (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0721 pe harta Google 

 
12 no t: 0