Panouri publicitare pe ruta Bacau - Roman (E85)


Unipol 14x4m Bacau - Roman
Mesajul publicitar se va vedea pe partea dreapta adrumului DN2 (E85), pe sensul de mers de la Bacau la Roman (Fata 1)
 

Cod locatie L0726 DN2 (E85)

Repere locatie: panoul publcitar este localizat pe DN2, pe ruta Bacau - Roman, in dreptul satului Bogdan Voda, la aproximativ 6km de intersectia cu DN2F, catre Vaslui.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit si recomandat in expunerea outdoor este PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, de o rezistenta superioara.

Campaniile publicitare de tipul OOH necesita adaptarea graficii la dimensiunile unipolului . Se recomanda ca vizualul sa fie cat mai simplist, iar mesajul continut sa fie cat mai concis, pentru o vizibilitate mai mare si un impact mai puternic asupra celor aflati in tranzit in zona de interes.

Pentru mai multe detalii privind disponibilitatea unipolurilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Bacau - Roman
Mesajul publicitar se va vedea pe partea stanga a drumului DN2 (E85), pe sensul de mers de la Roman la Bacau (Fata 2)
 
Exemplu campanie Chemark Rom 2017
Exemplu campanie Chemark Rom 2017
Pozitionarea locatiei L0726 pe harta Google

Citeste mai mult despre adaptarea graficii pe unipoluri sau ne poti contacta direct pentru detalii (costuri de inchiriere, bugetare, disponibilitate si rezervari, oferte speciale). 

 
12 no t: 0