Panouri publicitare pe A1, intrarea in Pitesti


Unipol 14x9m Bucuresti - Pitesti
Mesajul publicitar va fi vazut de cei inscrisi in trafic, pe partea dreapta a autosatrazii A1, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Pitesti (Fata 1)
 

Mesajul publicitar se va imprima digital pe doua bannere de 14x9m, de cate 126mp (total 252 mp), PVC (sau poliplan), material recomandat in campaniile de tipul OOH, datorita rezistentei crescute la conditiile meteo nefavorabile.


Cod locatie L0731 A1

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe A1, pe Centura Pitesti Sud, la 1.73km pana la Jupiter City Pitesti, 9km pana la benzinaria Rompetrol Pitesti, in apropiere de intersectia cu DN65B, drum de legatura cu DN65, spre Albota, in dreptul satului Recea.

Acest unipol este localizat pe una dintre cele mai circulate artere nationale, segmentele Bucuresti - Pitesti -Brasov, ale autostrazii A1 si ale Drumului National DN1, fiind cele care inregistreaza cel mai mare flux de masini (peste 50.000 de vehicule / zi, Media Zilnica Anuala).

Eficacitatea campaniilor outdoor se concentreaza pe adaptarea graficii, atat la regimul de expunere (fix sau floating), cat si la formatul suportului pe care se vor afisa bannerele.

Pentru mai multe detalii privind disponibilitatea panourilor publicitare din reteaua Wizard Media va rugam sa ne contactati >>.


Unipol 14x9m Bucuresti - Pitesti
Mesajul publicitar este vizibil pe partea stanga a autostrazii A1, pe sensul de mers de la Pitesti catre Bucuresti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0731 pe harta Google


 

 
12 no t: 0