OOH pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti


Unipol 14x4m Bucuresti - Pitesti
Cei ce tranziteaza segmentul de interes, vor vedea mesajul publicitar pe partea dreapta a sensului de mers Bucuresti - Pitesti (Fata 1)
 

Cod locatie L0742 A1

Unipolul este amplasat pe A1, prima portiune de autostrada, intre Bucuresti si Pitesti, in dreptul satului Palanca, in apropiere de Bolintin - Vale, la aprox. 21km distanta fata de Centura Bucuresti, aprox. 2km pana la benzinaria Lukoil.

Mesajul publicitar se va imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp), material recomandat campaniilor OOH datorita rezistentei la intemperii.

Localizat in apropiere de Bucuresti, unipolul este vizibil pentru cei ce tranziteaza segmentul de interes dintre Bucuresti si Pitesti. Suportii de tip unipol cu dimensiunea de 14x4m sunt intalniti cu precadere pe principalele autostrazi nationale. Predilectia pentru unipolii de mari dimensiuni este justificata de necesitatea adaptarii mesajului la acest tip de expunere.Unipol 14x4m Bucuresti - Pitesti
Imagine a unipolului vazut pe partea stanga a autostrazii, pe sensul de mers de la Pitesti catre Bucuresti (Fata 2)
Unipol in campanie Indagra 2017
Unipol in campanie Indagra 2017
 
Pozitionarea locatiei L0742 pe harta Google

Citeste mai mult despre adaptarea graficii pe unipoluri sau ne poti contacta direct pentru detalii (costuri de inchiriere, bugetare, disponibilitate si rezervari, oferte speciale). 

 
12 no t: 0