Panouri publicitare pe autostrada A1


Unipol 14x4m Bucuresti - Pitesti
Imagine a unipolului de pe sensul de mers de la Bucuresti catre Pitesti, cand mesajul publicitar este vizibil pe partea dreapta a autostrazii A1 (Fata 1)
 

Cod locatie L0753


Unipolul este amplasat pe autostrada A1, pe primul segment de autostrada (la o distanta de aprox. 30Km fata de Centura Bucuresti), la aproximativ 400m fata de benzinaria Lukoil spre Bucuresti, in dreptul orasului Bolintin - Vale, judetul Giurgiu.

Unipolurile din reteaua Wizard Media se regasesc pe principalele drumuri si autostrazi, reteaua avand acoperire nationala. Dimensiunile panourilor publicitare care se regasesc in principal pe A1 si promovate de reteaua noastra sunt 14x4m, 14x9m, 14x14m.

Suportul de tip unipol se incadreaza intr-un segment al autostrazii A1 care inregistreaza o medie zilnica anuala a trafiului de masini de peste 40.000 de vehicule / zi.

Unipol 14x4m Bucuresti - Pitesti
Masinile ce tranziteaza acest segment al autostrazii, vor vedea mesajul publicitar imprimat pe suportul unipol amplasat in partea stanga pe sensul de mers de la Pitesti catre Bucuresti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0753 pe harta Google
Unipol aflat in campanie Tondach, 2017
Imagine a unipolului aflat in campanie Tondach 2017, sensul de mers Bucuresti - Pitesti
 

Unipolul este cu precadere vizibil navetistilor care calatoresc intre cele doua puncte de interes, anume Bucuresti si Pitesti, dar si celor ce au ca destinatie Ilfov sau Curtea de Arges, Ramnicu Valcea.

Dimensiunile panourilor publicitare promovate de reteaua Wizard Media, slujesc obiectivelor campaniilor de tip OOH

Expunerea pe suporti publicitari de mari dimensiuni ar trebui intotdeauna sa tina seama de cateva elemente importante in promovarea mesajului publicitar. 

 
12 no t: 0