Panouri publicitare pe A2, langa Bucuresti


Unipol 14x14m Bucuresti

Panoul publicitar se va vedea in partea dreapta a autostrazii A2, pe sensul de mers de la Constanta catre Bucuresti (Fata 1).

Cod locatie L0767 A2

Unipolul este montat pe autostrada A2, in dreptul localitatii Caldararu, al treilea km de autostrada dupa Centura Bucuresti, in apropiere de podul peste raul Colentina.

Aceasta portiune de autostrada este folosita de cei ce folosesc A2 pentru a intra / iesi din capitala catre Constanta, Calarasi (via DN3), unipolul fiind astfel vizibil celor care se afla in tranzit in zona Centurii Bucuresti, facand naveta spre Bucuresti de pe A2 sau de la Bucuresti catre zona estica a tarii (spre Fundulea, Lehliu, etc.).

Recomandarea noastra pentru campaniile OOH este o grafica simpla, cu elemente mari si culori contrastante care sa poata capta a tentia soferilor inscrisi in trafic. Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 8x3m, 14x4m, 14x9m, 14x14m.

Pentru mai multe detalii privind campaniile OOH si disponibilitatea unipolilor din reteaua noastra, va rugam sa ne contactati.

Unipol 14x14m Bucuresti - Constanta

Pe sensul Bucuresti > Ploiesti, unipolul se vede in partea stanga a autostrazii A2, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Constanta.

Pozitionarea locatiei L0767 pe harta Google

 

Unipol 14x4m in campanie Valinst 2018
Unipol 14x4m in campanie Valinst 2018
Unipol 14x4m in campanie Valinst 2018
Fotografie-exemplu cu unipolul in campanie Valinst 2018

Panouri publicitare pe tronsoanele de autostrada

Noutati in reteaua de unipoluri Wizard Media

12 no t: 0