Panouri publicitare pe DN1, ruta Brasov - Sibiu


Unipol 14x4m Brasov - Sibiu
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta a drumului DN1, pe sensul de mers de la Sibiu catre Brasov (Fata 1)
 

Cod locatie L0845 DN1

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe DN1, Brasov, la iesirea spre Sibiu sau spre Bran langa benzinaria MOL, 570m pana la benzinariile OMV si Petrom spre Brasov, in apropiere de intersectia cu DN73 spre Rasnov / Bran, aprox. 2km pana la intersectia cu Centura Brasov.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit pentru imprimarea digitala a bannerelor este PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, de o rezistenta superioara la intemperii.

Vizibilitatea unei campanii outdoor nu este data doar de amplasarea unipolului ales ci si de grafica special gandita, adaptata la dimensiunea acestui tip de suport. O grafica eficienta este caracterizata de simplitatea mesajului si a elementelor vizuale care il compun, dimensiunea mare a acestora, contrastul cromatic puternic. Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 8x3m, 14x9m, 14x14m, backlit spectacular 30x30mUnipol 14x4m Brasov - Sibiu
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga a drumului DN1, pe sensul de mers de la Brasov catre Sibiu (Fata 2)
 
Imagine a unipolului in campanie Dip Pannels
Imagine a unipolului in campanie Dip Pannels
Pozitionarea locatiei L0845 pe harta Google 

 
12 no t: 0