Panouri publicitare pe ruta Brasov - Bran


Unipol 14x4m Brasov - Bran
Mesajul publicitar se va vedea imprimat pe partea dreapta a Caii Cristianului, pe sensul de mers de la Brasov catre Bran (Fata 1)
 

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe Calea Cristianului, pe sensul de mers dinspre Brasov spre Bran, vis-à-vis de Auchan, Jysk, Eliana Mall, Altex, benzinarie MOL, la aprox. 500m. de benzinaria OMV si la aprox. 700m de benzinaria Petrom, in apropiere de Hornbach Brasov si Arabesque pe Calea Fagarasului, la aprox. 4km de Ghimbav si de birfucatia cu DN73B spre Rasnov.

Cod locatie L0846 pe Calea Cristianului

Panoul publicitar amplasat la intrarea in Brasov, este accesibil celor ce tranziteaza segmentul Brasov - Bran sau Brasov - Fagaras. Panoul publicitar se afla amplasat la o distanta de aprox. 15km de Cetatea Rasnov, pe un segment de interes turistic.

Productia afiselor este facuta pe PVC (frontlit) cu insertii din fibra, flexibil dar totodata rezistent la intemperii, imprimat digital si garantat pentru perioade de pana la 12 luni pentru clientii care aleg serviciile noastre de imprimare. Pentru mai multe detalii privind acest aspect cat si privind disponibilitatea unipolilor din reteaua Wizard Media, va rugam sa ne contactati.

Vizibilitatea unei campanii OOH este determinata de mai multi factori, precum perioada de expunere sau adaptarea graficii la formatul de tip unipol. Pentru o grafica eficienta se recomanda a se tine cont de cateva elemente ce includ simplitatea designului si a mesajului, contrastul culorilor.

Dintre dimensiunile disponibile in reteaua noastra cu acoperire nationala, cel mai des intalnit si cel mai potrivit pentru campaniile publicitare ce includ text este formatul 14x4m. Costurile inchirierii unui suport de tip unipol variaza in functie de dimensiunile acestuia.


Unipol 14x4m Brasov - Bran
Mesajul publicitar se va vedea pe partea stanga a Caii Cristianului, pe sensul de mers de la Bran catre Brasov (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0846 pe harta Google 

 
12 no t: 0