Panouri publicitare pe DN7


Unipol 14x4m Bucuresti-Targoviste
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta DN7 (Fata 1)
 

Repere locatie:Unipolul se afla pozitionat la iesirea din Bucuresti spre Targoviste, in dreptul comunei Buciumeni, in apropiere de depozitul Koh-I-Noor si de Proivest SRL., la 5m de benzinaria Lukoil.

Cod locatie L0898 DN7

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Locatia publicitara se preteaza la inchiriere OOH in regim floating (expunere flexibila)


Amplasarea acestei locatii faciliteaza succesul campaniilor cu care panoul este decorat. Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 8x3m, 14x9m, 14x14m, backlit special 15x10m, spectacular 30x30m

Landmarks:The unipole is located outside of Bucharest, nearby Buciumeni, on the way from Bucharest to Targoviste, in the proximity of Koh-I-Noor and Home Improvement Store, at 5m from Lukoil gas station.

The location’s placement makes it most successful for the displayed campaigns.Unipol 14x4m Bucuresti-Targoviste
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga DN7(Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0898 pe harta Google

Citeste mai mult despre adaptarea graficii pe unipoluri sau ne poti contacta direct pentru detalii (costuri de inchiriere, bugetare, disponibilitate si rezervari, oferte speciale). 

 
12 no t: 0