Panouri publicitare pe Centura Bucuresti Est


Unipol 14x4m Centura Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta a Centurii Bucuresti, pe sensul de mers de la Glina catre Catelu (Fata 1)
 

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit pentru imprimarea bannerelor este PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, mult mai rezistent in campaniile de tipul OOH.


Cod locatie L0906 Centura Bucuresti

Repere locatie: Unipolul se afla pozitionat in dreptul Centurii Bucuresti Est, la intersectie cu Splaiul Unirii, loc. Glina, langa benzinaria Lukoil, aproape de Olympia Logistic Center, aprox. 1.9km pana la intersectia cu autostrada A2.

Montat in dreptul Centurii Bucuresti Est, unipolul este vizibil in special celor ce fac naveta catre Bucuresti dinspre zona estica a Centurii, sau celor ce folosesc Centura Est ca legatura spre autostrada A2.


Unipolul este vazut de cei ce tranziteaza intre:

Succesul campaniilor de tipul outdoor este asigurat in buna masura de adaptarea graficii la suportul de expunere. Recomandarea noastra este o grafica simplificata, cu un mesaj concis si elemente vizuale mari, vizibile de la distanta, contrast puternic. Dimensiunile standard ale locatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard: 8x3m, 14x4m, 14x9m, 14x14m.

Pentru mai multe detalii privind campaniile OOH si disponibilitatea unipolurilor din reteaua noastra, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Centura Bucuresti
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga a Centurii Bucuresti, pe sensul de mers de la Catelu catre Glina (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L0906 pe harta Google 

 
12 no t: 0