Panouri publicitare pe DN1


Unipol 14x4m Brasov - Sibiu
Mesajul publicitar se vede pe partea dreapta a drumuiui DN1, pe sensul de mers de la Sibiu spre Brasov (Fata 1)
 

Cod locatie L0952 DN1

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe DN1 Brasov iesire spre Sibiu, Brasov iesire spre Sibiu, in apropiere de benzinariile Petrosib, OMV si Petrom (600m) spre Brasov, la aprox. 1km de Hornbach Brasov si Arabesque, aprox. 3km pana la intersectia cu Centura Brasov.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere cu formatul de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit si recomandat pentru campaniile OOH este PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, asigurand o rezistenta marita la intemperii. Bannerele produse de noi au o garantie de pana la 12 luni.


Dimensiunile disponibile pentru unipolurile in reteaua cu acoperire nationala Wizard Media determina costul de productie al bannerelor. Recomandarea noastra pentru o campanie cu un impact marit este adaptarea graficii la formatul unipolului si simplificarea elementelor ce compun vizualul, contrast puternic, lizibilitate.

Pentru orice fel de informatie suplimentara privind desfasurarea unei campanii de tipul OOH sau privind disponibilitatea unipolilor din reteaua noastra, va rugam nu ezitati sa ne contactati.Unipol 14x4m Brasov - Sibiu
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga a drumului DN1, pe sensul de mers de la Brasov spre Sibiu (Fata 2)
 
Exemplu campanie Kaufland 2017
Exemplu campanie Kaufland 2017
Pozitionarea locatiei L0952 pe harta Google 

 
12 no t: 0