Panouri publicitare pe Autostrada A2 (drumul spre Mare)


Unipol 14x9m Bucuresti - Constanta
Imagine a unipolului vazut pe directia de mers Constanta > Bucuresti, cand mesajul publicitar se vede in dreapta soferului, imediat inainte de spatiul de servicii si parcarea pentru TIR-uri de la Km 99 si cu 10 Km inainte de benzinaria Rompetrol (Valcele, Km 88).
 

Codul locatiei publicitare: L1007

Material publicitar recomandat pentru bannere: frontlit coated (cu rezistenta ridicata la rupere). Afisele pot fi produse de clientu sau de Wizard. Afisele produse de Wizard Media beneficiaza de garantie, inclusiv pentru conditii meteo extreme.


Campaniile outdoor media cu expunere pe unipolurile aflate in drumul spre mare se impart in doua categorii: cele care au ca obiectiv traficul din sezonul estival (derulate in intervalul Mai - Septembrie) si campaniile care vizeaza traficul din toata perioada anului. Destinatiile deservite de acest segment de autostrada sunt:

 • Constanta / Portul Constanta
 • Fetesti, Medgidia
 • Navodari / Mamaia / Statiunile din sudul Litoralului / Mangalia / Vama Veche / Bulgaria
 • Tulcea, Braila, Galati
 • Slobozia, Calarasi, Galati
 • Unipol 14x9m Bucuresti - Constanta
  Pe sensul de mers dinspre Bucuresti spre mare (Constanta), locatia publicitara se vede in partea stanga a soferului (peste axul drumului).
   
  Exemplu campanie Rompetrol 2017
  Campanie outdoor media 2017 (Rompetrol).
   
  Pozitionarea locatiei L1007 pe harta Google
   
  Advertising sign on Bucharest - Constanta Motorway (A2 Motorway).
  Size: 14 meters (height) x 9 meters (width).
  Billboard address: A2 Motorway, Km 100,03 (leftside heading Constanta / rightside heading Bucuresti)
  Printing media: frontlit coated banners
  Used in OOH campaigns targeting seaside traffic (people heading Black Seaside resorts: Navodari, Mamaia, Eforie, Olimp, Venus, 2 Mai, Vama Veche) and also used for OOH Campaigns targeting people heading South-Eastern region of Romania (Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Calarasi, Slobozia, Mangalia, Agigea).

   

   
  12 no t: 0