Campanii Outdoor pe ruta Bucuresti - Pitesti pe autostrada A1


Unipol 14x4m Bucuresti - Pitesti
Mesajul publicitar se va vede pe partea stanga a autostrazii A1, pe sensul de mers de la Pitesti catre Bucuresti (Fata 1)
 

Campaniile publicitare de tipul OOH necesita adaptarea graficii la dimensiunile unipolurilor.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Cod locatie L1013 A1

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe A1 intre Salcioara si Manastioara, aprox. 2km fata de benzinariile Gazprom, la aprox. 9km de intersectia cu DN69, catre Gaesti si Targoviste.

Acesta este un panou-poarta cu un alt suport din reteaua Wizard Media (cod L1012). Panourile-poarta sunt amplasate de ambele parti ale drumului si pot fi inchriate de catre un singur client pentru sporirea impactului pe care il are campania cu care suportii outdoor sunt decorati.

Mesajul publicitar se imprima digital pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp). Materialul folosit si recomandat in printul afiselor destinate campaniilor outdoor este PVC-ul (poliplanul) cu insertii din fibra, acesta fiind de o calitate superioara si deci, rezistenta sporita la intemperii.


Unipol 14x4m Bucuresti - Pitesti
Mesajul publicitar se va vedea pe partea dreapta a autostrazii A1, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Pitesti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L1013 pe harta Google 

 
12 no t: 0