Panou publicitar pe A1, intre Bucuresti si Pitesti


Unipol 14x4m Bucuresti - Pitesti
Soferii vehiculelor inscrise in trafic vor vedea mesajul publicitar pe unipolul amplasat in partea dreapta a sensului de mers de la Pitesti catre Bucuresti, pe autosatrada A1 (Fata 1)
 

Cod locatie L1014 A1

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe A1 intre Salcioara si Jugureni, aproximativ jumatatea distantei dintre Bucuresti si Pitesti, aprox. 50km pana la intrarea pe Centura Bucuresti si de A1 Business Park, aprox. 8km distanta pana la intersectia cu DN61 spre Gaesti.

Materialul folosit pentru imprimare este frontlit coated: banner PVC (sau poliplan), material recomandat datorita rezistentei mai mari la rupere si care contine insertie din fibra. Fiecare fata a poliplanului va avea dimensiunea de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp).


Unipolul situat pe autostrada A1, poate fi inchiriat in regim fix (standard) sau in regim floating. Pentru detalii va rugam sa ne contactati >>.

Unipol 14x4m Bucuresti - Pitesti
Trecatorii aflati in tranzit pe segmentul Bucuresti - Pitesti, vor vedea unipolul pe partea stanga a drumului, pe sensul de mers de la Bucuresti catre Pitesti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L1014 pe harta Google


 

 
12 no t: 1