Panouri publicitare in drum spre Giurgiu


Unipol 14x4m Giurgiu
Mesajul publicitar se va vedea pe partea dreapta a drumului DN5, sensul de mers de la Bucuresti catre Giurgiu (Fata 1)
 

Cod locatie: L1071 DN5

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe DN5, intre Fratesti si Daia, la aprox. 700m de benzinaria LukOil spre Bucuresti, aprox. 3km pana la bifurcatia cu DN41 catre Oltenita, aprox. 7km pana la intrarea in Giurgiu.

Materialul recomandat spre a fi folosit la imprimarea bannerelor este PVC (sau poliplanul), asigurand o rezistenta mai mare la intemperii. Dimensiunile fetelor imprimate ce vor fi afisate pe suportul unipol, vor avea fiecare dimensiunea de 14x4m (frontlit coated), de cate 56mp (total 112 mp).

Campaniile de tipul OOH presupun o planificare prealabila, care sa includa adaptarea graficii la dimensiunile suportului de tip unipol, cat si la tipul de regim al campaniei dorite (regim fix sau floating). Pentru mai multe detalii privind regimurile de expunere a campaniilor publicitare precum si disponibilitatea unipolurilor din retea, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Bucuresti - Giurgiu
Mesajul publicitar va fi vizibil pe unipolul amplasat in partea stanga a drumului DN5, pe sensul de mers de la Giurgiu catre Bucuresti (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L1071 pe harta Google


 

 
12 no t: 1