Panouri publicitare ruta Sibiu - Deva, A1


Unipol 14x4m Deva - Sibiu
Mesajul publicitar va fi vazut de catre cei inscrisi in trafic, pe partea dreapa a autostrazii A1, pe sensul de mers de la Sibiu catre Deva (Fata 1)
 

Mesajul publicitar se va imprima pe doua bannere de 14x4m (frontlit coated) de cate 56mp (total 112 mp), pe material PVC (sau poliplan), ideal in expunerile outdoor.


Cod locatie L1101 A1

Repere locatie: Unipolul este amplasat pe A1, Deva spre Sibiu, Turdas, la aproximativ 2km de spatiul de servicii, la aproximativ 8km distanta de intersectia cu DN7.

Campaniile de tipul OOH prezinta cateva caracteristici ce tin de adaptarea graficii la tipurile de suport oferite, precum si de regimul la care se incadreaza campania dorita, fie el fix (standard) sau regim floating. Pentru mai multe detalii privind unipolurile disponibile din reteaua Wizard Media cat si despre campaniile in regim floating, va rugam sa ne contactati.Unipol 14x4m Deva - Sibiu
Mesajul publicitar se vede pe partea stanga A1 (Fata 2)
 
Pozitionarea locatiei L1100 pe harta Google

Citeste mai mult despre adaptarea graficii pe unipoluri sau ne poti contacta direct pentru detalii (costuri de inchiriere, bugetare, disponibilitate si rezervari, oferte speciale). 

 
12 no t: 0