Cumpar grau si orz in jud Constanta - o campanie FNC Constanta (Sibioara)

Campanie adresata furnizorilor de cereale (grau si ovaz) din jud Constanta (fermieri sau traderi).


O campanie publicitara derulata in anul 2017 este cea prin care FNC (abrev Fabrica de Nutreturi Combinate) Constanta (Localitate Sibioara, Jud Constanta, DN22 Km28) anunta printr-un panou publicitar achizitionarea de grau sau orz pe raza judetului.

Este unul dintre cele mai simple si clare mesaje publicitare pe care le-am postat pe panourile publicitare Wizard Media.

Fermierii din judetul Constanta pot vinde graul sau de orzul produs fabricii de nutreturi combinate (FNC) de la Sibioara. Telefonul 0727733744 mentionat pe afis este scris mare si clar pentru a fi perceput de la distanta.

vand cereale / cumpar cereale (grau si orz)
Panoul format unipol se afla la iesirea din orasul Constanta spre podul Agigea, intr-o zona cu trafic ridicat. Expunerea afiselor ofera sansa celor interesati (fermieri sau traderi) sa contacteze direct fabrica de nutret.

 
FNC Constanta face parte dintr-un grup de companii cu capital danez cu investitii importante in agricultura din Romania. Grupul Premium Porc este localizat in jud Vrancea, la 5 km sud de orasul Focsani. Degaro SRL include doua ferme: Sibioara si Fantanele (judetul Constanta).
 
Agribusiness pe unipoluri - campanii OOH
 

Fiind o campanie publicitara mult diferita de cele pe care le-am derulat in reteaua Wizard Media, am fost bucurosi sa oferim sprijin clientului pentru selectia locatiei, redactarea mesajului si publicarea informatiilor pe cateva pagini web care devin astfel un sprijin pentru promovarea naturala (SEO). Anuntul "FNC cumparara grau si orz" devine o fraza cheie care directioneaza spre microsite-ul dedicat achizitiei de grau sau orz.

Graul si orzul cumparat de fabrica de la producatori este folosit pentru uz intern si ajuta la optimizarea costurilor fermelor de porci ale grupului.

Gasiti mai multe detalii despre grupul danez pe site-ul www.dchi.dk

Pentru mai multe informatii despre panourile campaniile publicitare Wizard Media, ne puteti contacta oricand direct sau prin formularul rapid de mai jos.


 

 Exemple de campanii outdoor pentru diferite categorii de afaceri