Panouri publicitare in campanie Delaco

 


Panou publicitar format unipol 14x9m. Locatia outdoor face parte din reteaua de unipoluri Wizard Media si se afla in rondul de la intersectia autostrazii A3 cu Centura Ploiesti (DN1 Bucuresti - Brasov)

Fotografia este facuta pe sensul Brasov spre Bucuresti. Afisul din imagine poate fi vazut de catre masinile care circula:

Campania "Fan-Tasticul Cascavan Delaco" este un model de campanie publicitara pentru produse FMCG - Food cu adresare OOH pe cele mai circulate segmente de drumuri nationale, cu locatii de mari dimensiuni (unipole sign 14x9m) inchiriate in regim fix.


 
Panou publicitar in campanie Delaco
 

Vedere din sensul giratoriu aflat la jonctiunea dintre Autostrada Bucuresti Ploiesti (A3) si Centura Ploiesti. In imaginea de mai jos este vizibila iesirea din rond spre Barcanesti/Bucov/Ploiesti/Bucuresti


Publicitate outdoor pe autostrada A3 / DN1 campanie Delaco
 

Formular de contact

formular de contact v01 ro
Acest formular de contact este o alternativa la mesajele e-mail si nu este conectat la o baza de date. Informatiile furnizate de dumneavoastra in formular ne sunt furnizate pe e-mail si au ca scop stabilirea unui contact direct. Puteti oricand sa ne contactati prin clientul dumneavaostra de e-mail sau telefon pentru a afla detalii despre serviciile noastre.

Exemple de campanii OOH pentru diferite categorii de afaceri


12 no t: 0