021 320 55 51

Panouri publicitare pe autostrazi si DN-uri

Locatii Wizard MediaBacklit gigant (15x10m) sustinut pe structura tip unipol (picior de 9m). Constructie aflata in Bucuresti, la iesirea pe A1 (Bucuresti - Pitesti). Locatia este vizibila pe ambele sensuri (intrare in oras / iesire din oras).
 


View Larger Map
 

Backlit special in Bucuresti pe A1

Unipolul se afla pe Autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti), aproape de podul peste Centura Bucuresti
cod locatie: L0378
Adresa: A1, km 12+500m, dreapta
Dimensiuni vizual: 15x10m x 2 doua suprafete de expunere
Suprafata totala: 15x10x2 = 300 mp
Afise: backlit (caseta este iluminata din interior)
Trafic vizat: traficul intre Bucuresti si zona de vest a Romaniei (Pitesti, Rm Valcea, Craiova, Sibiu, Deva, Arad, Timisoara, punctele vamale din vestul tarii)

Constructia este compusa dintr-o caseta iluminabila din interior care ofera o expunere de 2 x 150mp pentru ambele sensuri de mers montata pe o structura unipol special. Piciorul este format din doi piloni apropiati consolidat printr-o structura zabrelita.

Sistemul de intindere al afiselor se face prin carlige cu tiranti si tije de otel introduse in buzunarele de pe marginea afiselor. Sistemul elimina complet orice eventuala cuta.

Reteaua noastra de panouri contine 5 astfel de backlituri in zone importante din tara: Bucuresti A1 (iesire Militari), Bucuresti A2 (Autostrada soarelui) L0164 si L0162, caseta din Cluj Napoca, Tg Mures (Corunca)

 

Dimensiunile panourilor publicitare din reteaua Wizard Media