Dimensiunile panourilor publicitare din reteaua Wizard Media

unipoluri si locatii publicitare speciale


Dimensiunile panourilor publicitare

 
Pentru a obtine o expunere eficienta pe rutele importante din Romania (drumurile nationale si segmentele de autostrada), unde traficul auto variaza intre 10.000 si 55.000 de vehicule / zi, suprafata de afisaj recomandata este de minim 14m x 4m si o inaltime de minim 9 - 10 m peste nivelul solului. In acest fel, afisele publicitare vor putea fi vizibile la fel de bine de pe ambele sensuri de mers, fara sa fie obturate de masinile care circula pe sensul opus.
 

Modele si dimensiuni de panouri publicitare cu expunere pe DN-uri

Panou publicitar format unipol 14m x 4m (standard)

Unipol 14x14m pe Autostrada Soarelui - statia de taxare Fetesti Formatul cel mai folosit in reteaua noastra este cel de 14m x 4m. Dimensiunile 14x4 rezulta din standardul american numit Bulletin Board (14' high x 48' wide). Orientarea landscape (wide) este optimizata pentru citirea comoda a textului din layout.
 

Panou publicitar format unipol (cu doua etaje)

Unipol dimensiune 14x9m pe DN1 campanie Cristim Este construit dintr-un pilon mai mare pe care se monteaza doua structuri de 14x4m aflate la distanta de 1m intre ele. Rezulta o suprafata de 126 mp pentru fiecare fata de expunere. Acest panou ofera un spatiu de afisaj mai degraba patrat, util graficii bazata pe fotografie.
 

Panou publicitar format unipol (triplu)

Unipol 14x14m campanie Medlife pe statia de taxare Fetesti Este alcatuit din 3 structuri standard (14x4) montate pe acelasi picior, cu doua spatii de separare de 1m. Poate fi decorat cu afise patrate de 14x14m vizibile de la mare distanta.
 

Panou publicitar format Backlit gigant 15x10m

Backlit format unipol 15x10m Autostrada A1 Asemanator cu backliturile din interiorul oraselor, Backlitul Gigant 15x10 este util in situatia in care expunerea vizeaza o distanta mare de citire. Reteaua de panouri Wizard include cateva astfel de constructii speciale la intrarea pe Autostrada Soarelui, Cluj (Dealul Feleacului), intrarea dinspre pe Autostrada A1 Bucuresti Pitesti.
 

Panouri publicitare speciale 30m x 10m

Locatie speciala 30x10m pe Autostrada Soarelui campanie Lidl Locatia publicitara speciala de 30x10m este o structura metalica pe care se monteaza doua afise (frontlit) de 30m x 10m vizibile de pe cele doua sensuri. Acest format publicitar se preteaza unei campanii cu target pe arterele majore (A2 Autostrada Soarelui, DN1 Valea Prahovei, A1 Autostrada Bucuresti).
 

Locatia publicitara Cernavoda - Outdoor media spectacular 75x15m

Unipol 14x14m pe Autostrada Soarelui - statia de taxare Fetesti Locatia publicitara speciala Cernavoda 75x15 este o structura pe 5 stalpi de sustinere ce ofera o suprafata de expunere de 1125 mp. Afisul este vizibil de pe Podul Anghel Saligny. Constructia a fost facuta in 2012. Prima campanie a fost a clientului Heineken dupa care a fost in campanii Bergenbier si Bayer.