Panouri publicitare in campanie Scandia - Pate Bucegi

 


Panouri publicitare de tip unipol 14x4m si respectiv 14x9m. Locatiile outdoor fac parte din reteaua de unipoluri Wizard Media si se afla situate pe DN1, in apropiere de benzinaria Rompetrol Breaza (1.Campanie Outdoor Scandia Bucegi) si respectiv in apropiere de benzinariile Lukoil (2.Campanie Outdoor Scandia Bucegi).

Fotografia este facuta pe sensul dinspre Brasov spre Ploiesti, ruta Breaza / Valea Prahovei spre Ploiesti. Afisul din imagine poate fi vazut de catre masinile care circula:

Campania Pate Bucegi "Cand ajungi in varf, pune cu varf!" este un model de campanie publicitara pentru produse FMCG - Food cu adresare OOH pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale (DN1) in drumul catre statiunile montane cele mai cautate, cu locatii de dimensiunea 14x4m, cea mai raspoandita dimensiune din reteaua Wizard.


 
Panou publicitar in campanie Scandia Bucegi 1.Campanie Outdoor Scandia Bucegi
 

Din aceeasi campanie Pate Bucegi, de aceasta data avand mesajul "Pune-te pe distractie, pune cu varf!", face parte si unipolul din imagine (3.Campanie Outdoor Scandia Bucegi), de aceasta data localizat in apropierea podului Agigea, pe sensul de mers de la Mangalia catre Constanta, pe DN39. Unipolul aflat in campania Scandia poate fi vazut demasinile care circula:


Panou publicitar in campanie Scandia Bucegi 2.Campanie Outdoor Scandia - Pate Bucegi pe DN1, Azuga
 
Panou publicitar in campanie Scandia Bucegi 3.Campanie Outdoor Scandia - Pate Bucegi, Segment: Constanta - Agigea
 
Panou publicitar in campanie Scandia Bucegi 3.Campanie Outdoor Scandia - Pate Bucegi pe DN1, Breaza
 
Panou publicitar in campanie Scandia Bucegi 3.Campanie Outdoor Scandia - Pate Bucegi, Segment: Constanta - Agigea