Unipol pe Autostrada A3 (Bucuresti-Ploiesti)

Constructie publicitara format 14 x 14 in campanie Orange - 4G


Panouri publicitare pe A3

Campanie Orange la nivel national pe unipolurile Wizard Media ( 14x4m, 14x14m, 30x10m ).

Panou publicitar cu dimensiunea de 14m x 14m x 2 afise (expunere outdoor media pentru ambele sensuri de mers) se afla la km 35 + 500 metri pe partea dreapta dinspre Bucuresti spre Ploiesti.

Locatia (L1083)se afla pe A3, in dreptul localitatii Gruiu (Autoastrada Bucuresti - Ploiesti). Autostrada face legatura cu drumul spre Valea Prahovei (statiuni montane: Sinaia, Busteni, Predeal, Azuga, Poiana Brasov).

Segmente de autostrada:

 

Exemple de campanii outdoor media

Articole

3 elemente specifice publicitatii outdoor

01

Publicitatea outdoor are un impact puternic
Costurile campaniilor OOH nu sunt cele mai mici. Publicitatea outdoor ofera in schimb o pozitionare remarcabila la nivel de imagine, mai ales cand grafica este adaptata corect la context.

02

Trafic = Audienta
Traficul ridicat de peste 40.000 de masini / zi inregistrat pe principalele drumuri nationale su autostrazi ofera un randament ridicat campaniilor de publicitate outdoor cu expunere pe unipoluri.

03

Coordonare OOH + Online
Mesajele publicitare outdoor permit o buna coordonare cu campaniile publicitare online (keywords on billboards). Unipolurile 14x4 sunt un foarte bun format pentru expunerea cuvintelor cheie generatoare de conversii.