Publicitate cu target pe rezidentii din Ilfov si Bucuresti

Campanii publicitare outdoor care se adreseaza segmentului activ al persoanelor care locuiesc in Bucuresti sau localitatile adiacente

Un grup tinta frecvent vizat de campaniile publicitare sunt persoanele cu putere de cumparare ridicata si medie rezidente in Bucuresti si in localitatile din apropiere cum ar fi: Pipera, Voluntari, Otopeni, Stefanesti, Corbeanca, Balotesti, Popesti Leordeni, Berceni, Mogosoaia, Chiajna, Pantelimon, Domnesti.

Mixurile publicitare folosite variaza de la campanii online directionate pe zonele respective pana la panourile publicitare (billboarduri, backlituri) amplasate chiar in proximitatea zonelor rezidentiale sau a centrelor comerciale, mall-uri, magazine de bricolaj, benzinarii, etc.

Reteaua de unipoluri Wizard ofera o alternativa eficienta de expunere, cu un trafic ridicat si o segmentare buna. Exista anumite segmente de drum comune pentru toti rezidentii Bucuresti + Ilfov care au urmatorul profil:

Panouri publicitare pentru campanii tu target pe Bucuresti
 

O mare parte din persoanele active care lucreaza in Bucuresti sunt nascute in alte zone din Romania si se deplaseaza periodic in afara Bucurestiului in perioadele sarbatorilor sau in interes de afaceri sau catre destinatiile de week-end sau vacante.

Legaturile rutiere dintre Bucuresti si restul tarii se fac in prin:

Publicitate cu target pe Bucuresti Ilfov

 

Despre campaniile outdoor media cu expunere pe Valea Prahovei

Ruta Bucuresti - Valea Prahovei (cu optiunile DN1 si A3) include mai multe tipuri de trafic pe care o campanie OOH le poate viza:

Campanii OOH pe panourile publicitare de pe DN1. Segmente de drum:

Panourile publicitare aflate in drumul spre Aeroport

Zona are un regim special de trafic si a generat o aglomeratie vizuala ridicata. Campaniile care vizeaza acest segment au nevoie de o abordare speciala pentru ca mesajele sa nu devina invizibile datorita concurentei din imediata apropiere.

Segmentul Bucuresti - Ploiesti

Ruta Bucuresti - DN1 - Ploiesti este practic prelungirea Bucurestiului spre Nord si are un trafic maxim in zona Otopeni - Corbeanca - Balotesti - Snagov - Izvorani. Portiunea de autoastrada (A3) preia doar o parte din trafic datorita inconvenientului dat de lungimea mult mai mare a traseului. Panourile de pe A3 au insa avantajul unei expuneri fara concurenta vizuala ridicata.

Segmentul Ploiesti - Campina/Breaza/Cornu/Comarnic

Zona include primele localitati de pe Valea Prahovei preferate pentru casele de vacanta. Segmentul este si o trecere obligatorie pentru cei care pleaca din Bucuresti si au ca destinatie zona montana (Bucegi).

DN1 Comarnic - Brasov (zona de munte)

Aici sunt statiunile montane (Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Timisu de Sus, Brasov) cu ramificatia spre Bran - Moeciu. Este si segmentul de DN1 cu capacitate redusa din punctul de vedere al traficului. Aici se produc si cele mai multe blocaje de trafic.