Inchirierea spatiilor publicitare din reteaua de unipoluri Wizard Media

Panouri publicitare (formate mari: 14x4m, 14x9m, 30x10m) pe cele mai circulate drumuri din Romania

Wizard Media detine si inchiriaza panouri publicitare format unipole sign construite pe autostrazile si pe drumurile nationale cu fluxul mare de masini. Locatiile noastre publicitare sunt incluse atat in campanii outdoor cu acoperire nationala, cat si in proiecte mici, cu numar redus de locatii. Existe numeroase campanii in care clientii inchiriaza cate un singur unipol pentru o campanie pe termen lung.

Etapele configurarii unei campanii outdoor cu afisare pe unipoluri:

 • Stabilirea zonei de interes se face in functie de obiectivele campaniei de comunicare. Campaniile pot avea acoperire nationala, pot viza anumite zone geografice sau pot viza o segmentare in functie de puterea de cumparare (ex: top 10 orase din Romania, persoane cu venituri medii - inalte, active, cu mobilitate peste medie, cu media de varsta intre 25 - 60 de ani). Exista si campanii tactice care urmaresc fluxul persoanelor aflate in drum spre Litoral (Autostrada A2), punctele vamale, iesirile din Bucuresti, etc.
 • Estimarea costurilor campaniei outdoor (print, montaj, inchirierea panourilor publicitare).
 • Stabilirea numarului de unipoluri, dimensiunile, negocierea preturilor finale, facturarea si transele de plata. Negocierea nivelului de discount se face in functie de: volum, termen de plata, disponibilitatea retelei in momentul respectiv, flaxibilitatea expunerii, rebate-ul agentiei.
   

  De cele mai multe ori, o campanie derulata pe termen lung va vea un cost lunar mai mic. Exista insa si situatii in care o campanie scurta, cu incepere imediata poate beneficia de oportunitatea unui discount de tip "Last Minute Buy".

 • Dupa semnarea contractului urmeaza productia afiselor. Recomandam ca printul sa fie facut pe frontlit coated, cu rezistenta ridicata la rupere. Montajul si demontajul afiselor pe panouri este facut intotdeauna de echipele noaste. Productia bannerelor poate fi facuta si de client sau agentie. In cazul afiselor produse si finisate de noi, clientii au avantajul unei garantii integrate pe perioada campaniei.
 • Campaniile din reteaua noastra pot fi derulate in regim fix sau in regim floating (cu expunere flexibila).
 • La finalul campaniei, in cazul in care afisele (banenre frontlit) sunt in strare buna si pot fi reutilizare, vor fi livrare clientului.

Perioada minima pentru inchirierea unui unipol din reteaua nationala este de o luna. Unipolurile de pe ruta Bucuresti - Litoral (pe Autostrada Soarelui sau in zona statiunilor de pe litoral) sunt inchiriate de obicei pentru perioade de minim 4 luni, cu exceptia eventualelor oferte de tip "last minute" pe care de obicei le anuntam in lunile Mai - Iunie - Iulie.

Pentru a primi o prima estimare a bugetului necesar unei campanii pe care intentionati sa o derulati, ne puteti contacta direct si veti primi rapid un prim set de informatii si recomandari.

[ pagina actualizata pe 2.jun.2017 ]

 

Inchirierea panourilor publicitare Wizard
Costurile unei campanii outdoor sunt date de:
 • productia afiselor (frontlit coated sau autocolant imprimat digital)
 • montajul bannerelor pe panoul publicitar
 • chiria lunara
 • taxele aferente (taxa locala de publicitate, TVA)
 • Costurile unei campanii outdor:

  01

  Productia publicitara
  Include printul afiselor (banner frontlit sau autocolant), finisajul necesar (lipituri, capse, intarituri). Un aspect important este garantia oferita de firma care produce afisele pentru deteriorarea acestor in conditii meteo nefavorabile.

  02

  Serviciile de montaj
  Sunt incluse: transportul afiselor, serviciile de montaj prestate de alpinisti si demontarea afiselor de la finalul campaniei (serviciile de neutralizare).

  03

  Chiria lunara
  Spatiul publicitar asigurat de un panou presupune costuri lunare variabile in functie de dimensiunea locatiei, zona, durata campaniei, regimul de inchiriere